»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Monday, September 22, 2008


l0ve struck me in the f0rm 0f a gurlz..l0ve is like enj0ying an ice-cream with th0rns in it..it hurts u if u are n0t careful..true l0ve really is a crazy hing..it leaves u s0me 0f u wh0 shrug it 0ff saying'N0 way!!it'll never happen t0 me''i'm a c0nfirmed bachel0r'..but love will find a way..juz wait,n u see..hahahaha jiwang ar plak..

Friday, September 19, 2008

tensi0n si0t!!!


hurm..ari nih macam x best jer c0z nak berbuka puasa dekat kg!tensi0n ar!bukan aper juz nanti kalo aku kat kg mesti kazen aku,aunty aku nak tanye pasal result trial PMR aku yg teruk tuh!bayangkanlah aku cuma dapat satu A jer..itu p0wn yg A cuma BM.aku taw ar aku x pandai mcm kazen aku tp tetap dah berusaha..knkn.pelik ar dalam taun nih aku rase aku jd s0 lazy..lazy sgt!rresult aku p0wn makin teruk.but i tell myself to be patient!aku akan buktikan yg PMR taun nih aku akan dpt 8A's!I am very afraid when i'm thinking about it.it's juz ar0und the c0rner and i c0uld n0t believe that!ahhhhhhhh!Don't cha feel the exam fever?yes,i can!I kn0w this exam is very important.S0,i have t0 *d hard.No matter what happened,i will never give up until the last buzzle s0und!As they says,'when there's a will,there's a way!'s0 g0-g0 cay0!!!!!
 
Thanks for visiting unni!