»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Friday, December 23, 2011

Maria Elena & her boyfie.love this






fullmusik giveaway♥♥





hollaaa..di sini saya dengan dorongan kwn saya,datin diba ingin menyertai contest yang saya amat tertarik dengan hadiah yang ditawarkan.selalunyee xde luck nak menang tp saya harap kali nie adelah luck saya untuk menang kamera unik tuu..weee..comelnyee camera 2.ala2 korean style kan:)wehh kalau dpt la hadiah tu mmg jaja satu rumah:)(nampak na gayat kemain)

soalan yang perlu saya jawab untuk menang hadiah tersebut ialah:

i)3 sebab anda ingin menang hadiah yang disediakan fullmusik.

okehh.kat sini saya akan nyatakan mengapa saya nak menang hadiah yang disediakan oleh pihak fullmusik.saya rasa saya teruja bila tgk hadiah yang ditawarkan.lagipun frankly speaking befofe this saya tak pernah lagi tengok camera instant mcm tu.ingat ada jual kat korea n japan je.rupanya ada je kat malaysia.saya je yang mcm katak bawah tempurung lagi..

sebab kedua?kamera nie mmg btol2 menarik minat saya kerana mempunyai bentuk yang comel n simple.hadiah novel tu pula saya ingin menang kerana saya nie mmg kaki novel.sudah byk novel2 yang berada di pasaran telah saya miliki untuk menjadi koleksi bacaan saya.dan secara kebetulan,penulis novel itu mmg saya minat iatu ian juliana.so,saya harap sgt teringin nak hadiah2 tu..

sebab yang terakhir ialah saya nak menang hadiah2 yang ditawarkan oleh pihak fullmusik kerana hadiah tu buat saya teridam2 nak ada kamera secomel tu dan novel yang best tu..

ii)berapa lama telah guna fullmusik di blog?

kalau tak silap saya,saya telah menggunakan fullmusik sejak saya create blog nie kira-kira 3 tahun yang lepas.dan kemudian bertukar ganti dengan gratisan musik.

okehh done!

p/s:saya harap saya menang!nak camera tuuuuu.nak weh nak wehhh!!

so di sini saya sertakan sekali link2 yang terlibat dlm contest nie
link fullmusik dan link jancoks

 
Thanks for visiting unni!