»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Tuesday, November 22, 2011

my beloved mom masuk hospital :(




hmm sedihnyee hari nie..
tengah hari td abah call mak masuk hospital sbb tekanan darah yang tinggi.220..
Ish kesiannye mak.mak kene transfer pg hospital seremban nak buat CT SCAN takut ada pendarahan dalam otak sbb tekanan darah sangat tinggi..
td melawat mak kat hospital n sempat dengar doc tu kata mak hampir kene strok.EsYY..makin risau saya..
mak tak pernah masuk hospital mcm nie sblm nie..
i hope u will get well soon mom..
i love u so muchh..


Saturday, November 12, 2011

nice video from Datin Dba.thanks!♥







kenangan yang akan saya kenang apabila dah tua nanti.
my sweet memories


Monday, November 7, 2011

Video khas untuk si dia ♥




first,credit to Datin Dba sebab dah susah payah buat video yang sweet nie..
thanks ye awk..
saya hargai usaha awkk..
lain kali buat lg ye..:)
Second,saya sayang lelaki yang ada dlm video nie..
saya yang teramat sangat..

P/S:.berbagai-bagai video telah di buat oleh rakan saya..amat sweet.
Please view this






My Wedges..lovin it ♥








Sunday, November 6, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha




Selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua muslimin dan muslimat sedunia..
semoga pengorbanan kita pada tahun ini mendapat berkat daripada Yang Maha Esa..amin




Saturday, November 5, 2011

Majlis Perpisahan Tingkatan 6 Atas ♥




gambar-gambar yang sempat di upload..
next year majlis perpisahan kami pula.. :)
credit to Cik Shahirah Aisyah coz semua gambr ini semua dari dia.Tengs kawan


gambar saya dan si dia.ahaks!



makan time..yummy



3 penyemak antarabangsa



ikan sweet sour..aumm..



suhana dan bariah


candid pic by I DON'T KNOW (!)




 
Thanks for visiting unni!