»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Friday, January 13, 2012

home sweet home




yeayy..akhirnya blk jgak kr rumah selepas 2 minggu duduk asrama.:)gedik kan?
mcm dah lama sgt xbalik rumah
rindu mak rindu abah rindu along rindu angah rindu adik rindu hazim
rindu omok rindu ompot n rindu sesangat kat anje.
saya blk nie xblk dgn tangan kosong ye
saya nak story morry pasal life saya kat asrama tms
purse saya HILANG!!!
and dalam purse tu ada rm100,rantai emas,MYKAD n kad bank islam saya
sedih sgt..kenapa lah org suka amik benda yang bukan hak dia?
smpai sekarang saya masih berdoa dan berharap org yang curi purse saya tu akan pulangkan blk.n saya xpeduli sape pun yang amik.yang penting pulangkan blk then baru saya maafkan
dalam sedih2 saya..saya gembira jgak ddk asrama sebab di temani kwn2 yang gila2 terutamanya adel dan datin dibah yang mmg kecoh habis.budak lower lain pandang semacam je kat akak dyorg yang periang nie..
okayy..next february saya akan amik exam MUET SPEAKING PAPER.cuak kot.sey nak speaking?halamak berpeluh la nanti depan examiners tu nanti.i hope i will do well.
doakan saya stpm juga ye.nie exam saya yang penting.
saya xnak kecewakan harapan family saya yang selalu support saya dari belakang.i love u all so much!!
n cerita pasal kekasih hati saya,MUHAMMAD NORHAFIZI,saya rindukan awk.. :(
xdpt nak msj selalu.kita kene berkorban kan awk.at least kita jumpa tiap hari kat sekolah.
saya sangat rindu kan awk
tp kita kene berkorban untuk setahun nie last year kita untuk beli masa depan kita.
saya doakan awk juga dapat buat yang terbaik speaking paper nanti.

kepala dah pening nak post banyak2.tp excited nak cerita mcm2 terus lupa dek excitednyee..

take care darl :)




 
Thanks for visiting unni!