»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Friday, February 4, 2011

[The most U.N.L.U.C.K.Y day]


Semalam adalah hari paling malang bagi kak anis,kak latifah ,kak nasy and saya jugek.Ayyo lahai tengah syok2 jenjalan pg shopping+cuci2 mata tiba2 balik dari WATSONS kereta meragam plak.tak boleh start.Dengan hati yang panas membahang call EN AZMI suruh datang tengok apelah yg rosaknya.Then EN AZMI datang n dia tak tahu ape yang rosak.Terus call formen EN AZMI.Yang teramat pelik bila formen tu pun tak tahu apa yang rosak.Daripada kitorang tunggu kereta tu elok kitorang pun belash je pg beli barang jalan kaki je.Dah beli semua barang kitorang pun pegi balik tengok keretay yang manja tue.Tunggu punya tunggu dah pukul 8 lebih.EN AZMI call je towing service.Kitorang pun ikut lah mane orang tu bawa kereta tu..sampai je kat bengkel tue.dan2 je kereta tue da boleh start.Aii..kereta nie sengaja nak main2 ke..xpun agaknya tadi dia merajuk sebab xajak dia masuk KIARA SQUARE td.Patut lah formen tu tak tahu ape yang rosak.Merajuk rupanya kereta tu..Kak anis terus drive kereta tu balik rumah.Sampai je rumah mak kata kereta tu pening sebab ikut orang yang bawak kereta tue..Yeke?macam sengal je..bila pikir2 balik elok sangat lah kitorang nie.Keluar rumah pukul 4 balik rumah pukul 9 malam.Nasib baik sempat je kitorang beli barang2.Balik rumah perut lapar.makan je ape yang ada.mandi sembahyang trus TDO..penat sgt.



 
Thanks for visiting unni!