»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Friday, December 31, 2010

hepi new yearrr!!


1.1.11!!cantik number tue kan!!memandangkan kita da sampai ke dunia 2011,kita mestilah CREATE AZAM2 baru,cita2 baru,plan2 baru n everything yg baru2 lah untuk menjalani life yg agak berbeza drpd taun sblmnye.so sila listkan azam2 anda untuk tahun ini.agak2 ape ek azam sy taun nie?ke masih xder azam lg?hee..=)FRANKLY SPEAKING sy masih terpkikir2 ape azam yg akan sy laksanakan pada tahun nie.masih jauh ketinggalan drpd org lain yg da plan mcm2 azam.Actually sy jenis suka buat sesuatu perkara secara spontan.xperlu nk reka2 dulu.nt sme jgak kan dgn org yg ada azam tapi still xlaksanakan.ckp je lbh.So,bek xpyh nk heboh2 ada azam.Right?bkn nk mengutuk tapi it's reality.Sape yg xsetuju,it's not my prob ok?Kenapa ye ramai sgt celebrate new year padahal 1 MUHARRAM xnk plak sambut.Nie tahun mat salleh jugek nk disambut.Apelah dunia skrg nie.Ape da sy merapu nie.Tadi nk cter pasal azam tp da melalut da ke bende lain.Ada org kata saya tak pernah ada azam.. tapi org cakap org takde azam org takde wawasan untuk maju ke hadapan.. masalahnya mcm mne lah kalau org yg berazam tapi tak pernah berusaha untuk mencapai azam tersebut? lebih krg sama je kan.. hahahah yg penting keinginan dan kesungguhan kita untuk terus maju melangkah ke hadapan.. hahahaha..

errr... panjang plak bebel.. sory2.. selamat menyambut tahun baru!








Wednesday, December 29, 2010

i'm bored!!



OMG!!lepas jer hbs SPM mmg bosan gila..xtwu nk buat ape..nk keje?hhhuhh..layak ke aku nie keje?mcm xlogik jer.byk lagi cuti aku akan dihabiskan dgn TDO..xde keje kan?ades!hopefully result spm nanti ok..teringin nak sekolah balik.rindu SEKOLAHH!!



 
Thanks for visiting unni!