»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Thursday, January 20, 2011

share from SAIFUL NANG~


.

.

their smiling eyes





Ha...story mory pasal mamat hindustan nie.Ayyo..terasa mcm da jatuh cinta plak.hehe.I love his smiling eyes.Really attractive ma..First kenal dye nie time tengok cerita HAMARI BETIYOON KA VIVAAH kat TV2.Tiap hari mesti tengok cerita tue semata2 nak tgk mata dye..Aduuhhh..mata dye geram sgt taw.haha..(gatal sgt da ke?)First time taw aku tergila2 kat mamat hindustan mcm nie.Ada 2 lelaki je yg ade smiling eyes setakat nie.GAUTAMA dan SHEIKH MUSZAPHAR SHUKOR.I love them so muchhh!!haha..

Saturday, January 15, 2011

kos yg nak dipilih mmg da tak layak



DIPLOMA FARMASI

Memenuhi SYARAT AM UNIVERSITI dengan mendapat minima Gred B dalam mata pelajaran:

  • Matematik/Matematik Tambahan
  • Kimia
  • Biologi

DAN

  • Kepujian (Gred C) Bahasa Inggeris





DIPLOMA KEJURURAWATAN


Memenuhi SYARAT AM UNIVERSITI dengan mendapat kepujian (Gred C) dalam mata pelajaran:

  • Matematik/Matematik Tambahan
  • Biologi/Sains

DAN

  • Lulus (Gred E) Bahasa Inggeris
P/S:Calon-calon lelaki sangat di galakkan memohon=)

*Haihh..tgk jer semua syarat am untuk apply kos nie semua perlukan addmath..Yang frustnye bila dia kata at least GRED C.Melampau!!Manelah saya layak.Nampaknyer kena pikir kos yg sesuai dgn result nt.for sure la kan aku punye addmath fail.Siap mimpi lg..Pening kpale pikir pasal nie.Senang2 amik pendidikan,JADI JER CIKGU.=)Tp cikgu makmal la kan.Rase menyesal sangat2 xfokus btol2 mse MAMA NOORSHAM mengajar.Mmg time tu otak nie asyik block jer.Bila da clean up terus jammed.Sape2 yg ade suggestion amatlah dialu2kan.Trimas.




Thursday, January 13, 2011

Saat kau PERGI..


Saat kau pergi
Berlinanglah air mataku
Betapa cinta ku rasakan
Kebahagiaan itu
Kini lenyaplah sudah

Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Ku hanya bisa merelakan
Jika memang kau pikir
Ini lah yang terbaik

Tak perlu kau beri alasan
Mengapa kau ingin pergi meninggalkan diriku
Karena ku yakin mungkin semuanya itu bisa
Membuatmu bahagia

Sepenuhnya ku menyadari
Bahwa cinta itu tak mesti harus memiliki
Namun ku akan terus selalu menyayangimu
Setulusnya hati



i'm sad!!!


dia da ader org lain..
sampai hati dia..
tapi xpe..
life mesti diteruskan..yeah!!=P(buat2 bersemangat)


MySpace


Friday, January 7, 2011

share from shamira's pics..huaaa..huduh!!





Entry kali ini sy akan share gmbr sy semasa kanak2 dahulu..gambar nie sume saya CURI drpd shamira.Da alang alang dye tagged gmbr saya kat pesbok dgn ini sy ingin share di blog mini sy.Gambar yang agak selekeh tapi share jelah 4 kenangan..Rasa nk sekeh pon ade shamira coz dye dgn beraninye mengupload gambar2 tue.









Wednesday, January 5, 2011

Entry pening kpale:-P


"Pendaftaran pelajar bg sesi akademik 2011 institusi pengajian tinggi awam(IPTA) akn diadakan antara 2 September dan 7 September ini".Haishh..bace je berita nie kt surat khabar KOSMO! Aku da pening kpale da.Mane taknye..cuti aku b'tambh lg!lme nk tnggu.da la bosan ddk rmh..alahai..cpt2 la cikit oii..


Tuesday, January 4, 2011

Post entry guna f0n!:-)


Wahh3..excited la plak p0st entry guna f0n.haha..al maklum la al0ng kite bg kad internet h0t ticket 0n9 guna m0bile free.2 yg try p0st entry nie..da agak2 b0san gila ddk rmh jadi dgn ini buat la keje yg sedikit gayat buat smua nie..bosan gila gila..memang blh gila..xde ke plan yg sesuai utk sy hilang kn bosan yg da tahap menggila nie!bosan!!nk skolah!arggh!


 
Thanks for visiting unni!