»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Tuesday, June 21, 2011

mcm2 ceritaaaa..


Assalamualaikum n a veryyy gooood night for all readers..(ade ke?)=)

okayy sebenarnye tak tahu mahu cerita apa.just write what words cross on my minds(spontan la kot)
for my S-C-H-O-O-L L-I-F-E n againnn..(euww sekolah lg ke minah nih?err..form 6 lahh)
subjects and assignments so far is pretty GREAT..(credit for Madam Azmah for made me laughed for all time when you buat your LOYAR BURUK.n please saya bukan menyumpat.tapi serius agak menyeronokkan apabila time Madam mengajar.Amat lah terseksa perut nie menahan geli hati.(xdpt nak cover gelak dpn bdk2 lelaki yg err aku sendiri xtahu nama walaupun satu kelas.)teruk kan?ngee..malas nak amik tahu..pandai2 la..

I have many gooood friends in Tms.In 6 rEndah 4..They are reasons why i'm so hepi here.But sometimes i feel annoy with them..especially..tut tut tut..amat la xtercover ayat2 yg keluar dari mulut mereka.Walaupun kadang kala saya tahu mereka punya NIAT HANYA BERGURAU.tp gurau ke tu?KASARNYEEE!!..nak sound kang,kawan kan...sabo jelah..kalau tak dah lama kene bakooo!!

but,sorry for saying this..but u know kan everyone have feelings.Mind your words after this or u will get a flying kick from me..WHoooaahh..cakap je lebih..tp xsmpai hati.So after this pleeaaaaaseeeeee la fikir dulu ape yg kau cakap ini akan mengguriskan hati org lain tak?tulah gunanya otak...jgn cakap main lepas je..Kita dah 18 ok..so be mature..kadang2 percakapan atau kata2 yg keluar dari mulut kita tu melambangkan attitude or character kita sendiri tau..Do take care other feelings too..But still,you guys are still my good friends.Memang baik tapi mulut tu katop cikit ye kak..

Thanks for the laughter..
Thanks for the chitchat/ngumpat-time,mengutuk-time..
buat tambah dosaaku je..hikhikhik..
serious!i'm hepi being here..

nak mengadu:esk balik lambattt..penatnyeee..nasib baik ada Soju..GEDIKKK..

Created by:
cik Puspa(layannn)=)

2 comments:

putera dan puteri katak yang suka meng-omen

 
Thanks for visiting unni!