»
Hi! Put your welcome address here. If you have time, please FOLLOW this blog n drop your comment or message in my shout box.Thank you!:

Tuesday, June 21, 2011

terlupa selitkan sesuatu..


errr..SOORRYY!!
tadi ingat nak post pasal ini tapi terlupa sbb terlampau lapoo..(starving)
td Madam Zaharah ckp siapa nak photostat buku MALAYSIAN LAW bg nama pada datin diba untuk tempahan mem-fotostat..
so..ramai jgak yg bg nama..
tp last2 ramai jgak yg potong nama dyorng..
Alasan dia??

ehhh..ustaz pernah kata photostat buku yg ada HAK CIPTA TERPELIHARA ni HARAMMMM!!..
sbb kita tak minta izin dprd own writer n publisher..
so aku just curious..ha'ah ek..
pernah dgr jagk..
so..mcm mne agaknye ek?
nak fotostat ke xnak?(walaupun mmg dah letak nama untuk buku tu)
cuma nak tahu pendapat org lain..
itu tu kalau ade pendapat..
rasonyo mcm xdo yoo..
followers pun boleh di bilang dgn jari..
so..saje post kan benda alah nie untuk tatapan umum..-)

nitez..

Created by:
cik Puspa

4 comments:

  1. haha, den tau sapo.. :)

    ReplyDelete
  2. akal F6 mmg camtu~ sume de batas..ahaha

    ReplyDelete
  3. hai ko nie ziq..lebih dah nie..
    dba..spe?kau la kan?

    ReplyDelete

putera dan puteri katak yang suka meng-omen

 
Thanks for visiting unni!